Processen i Greve Kommune

Proces

På trods af at ændringerne af Folkeskoleloven endnu ikke er vedtaget i Folketinget, har vi i Greve Kommune besluttet at sætte en proces i gang. Det betyder, at der er nedsat syv arbejdsgrupper blandt skoleledelser, klubledere og ledere og/eller konsulenter fra kultur- og idrætsinstitutioner (se organisationsdiagram og deltagere i arbejdsgrupper).

Vi har udvalgt syv temaer, således at hver arbejdsgruppe arbejder med hver sit tema (disse temaer fremgår ligeledes af organisationsdiagrammet).

Vi har ligeledes udarbejdet materiale til alle skolerne, de skal bruge til at gennemarbejde alle syv temaer. Materialet blev præsenteret for skolernes udviklingsgrupper (et udvalg hvor ledelse og medarbejdere drøfter og sikrer fremdrift i skolens udvikling). Materialet kan også anvendes i større sammenhænge på skolerne, hvor  flere medarbejdere deltager.

På det kommunale plan har vi nedsat en styregruppe og en projektgruppe. Disse to grupper har ansvaret for at tilrettelægge hele processen, gennemføre planlagte initiativer og klargøre den politiske sag Børne- og Ungeudvalget skal vedtage primo marts 2014.

Sideløbende med med arbejdsgrupperne og udviklingsgrupperne er i gang med deres bidrag, afholder vi møder i forskellige fora i kommunen. Der er pt. afhold møde i Skolerådet og i Børnerådet og vi er i gang med at planlægge en stor temadag for alle interessenter 18. januar 2014.

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s